17-10-10

Hier zijn we weer

Na twee jaar stilte werd het hoog tijd om de blog van Celine nieuw leven in te blazen.

Celine heeft in die twee jaar niet stilgezeten. Sinds september 2009 zit - of beter gezegd loopt - Celine in de Topsportschool in Hasselt. Daar traint ze onder het goedkeurend oog van Fernando Oliva.

Het voorbije seizoen kan voor Celine geslaagd genoemd worden. Tijdens de winter won ze de crossen van Oudenaarde en Zottegem en de LottoCrosscup in Dour. Een achtste plaats op het Belgisch kampioenschBvV-11-09-10%20102.jpgap was een mooie afsluiter van een geslaagde winter.

Tijdens het zomerseizoen liep alles heel vlot. Een mooie 2° plaats op het PK 1000m, een vijfde plaats op de KBC nacht, een overwinning tijdens de gouden 800m te Lebbeke en een vierde plaats op het "officieuze" Belgish kampoenschap te Nijvel waren de uitschieters van deze zomer. Net als vorig seizoen werd  ook dit seizoen de persoonlijke besttijd flink verbeterd (6,5 sec).

 

Deze winter zal het uitkijken zijn hoe Celine de overstap naar een hogere categorie verwerkt, maar we hebben er zeker alle vertrouwen in. Het exacte programma voor de winter is nog niet gekend. Vermoedelijk zal de Crosscupmanche te Roeselare (21 nov) de eerste wedstrijd zijn voor Celine. Deelname in Tilburg (27 nov) en Oudenaarde (5 dec) zijn wel al zeker. Daarna word er even gerust en begin 2011 trekken we de zaal in. Belangrijkste doel deze winter is zeker goed presteren op het BK te Oostende.

Robin

 

15:15 Gepost door celine | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.