25-01-09

Veldloop Uitbergen - 18/01/09

ceke
De laatste week rustig getraind met de bedoeling voluit te kunnen gaan in Uitbergen.

De ganse Oostvlaamse "top" Knipogen was er. De volledig bende van Zele met Lize en Lore VC, Lana, Marthe en Lise. Van VS kant waren er Jolien, Hanne en Lien. Ook Kyamo (ASO) was terug van de partij nadat ze een tijd verstek moest laten gaan wegens een blessure. Het zou dus een leuke en spannende wedstrijd kunnen worden. Door het slechte weer van de voorbije week was de start verlegd, zodat we 1800 meter moesten lopen in plaats van 1600 meter

Bij de start ging ik, zoals gewoonlijk, volop door. Toen we terug de grote wei indoken liep ik samen met Lize aan de kop. Marthe volgde op enkele meter en daarachter de ganse bende. Lize ging volop door en ik moest haar laten gaan. Lange tijd liep ik in tweede positie met enkele meter voorsprong op Marthe, Lore en Jolien. Lore had echter nog kracht genoeg om te versnellen en liep me voorbij. Mijn derde plaats kon ik nog vrij makkelijk behouden tot aan de aankomst. Weer op het podium dus Lachen

De ander Vs-ers behaalden ook mooie resultaten. Jolien werd 5°, Hanne 8° en Lien 20°.

De volgende afspraak is het PK in Ninove op 7/02/09. Nu nog een week doortrainen en dan twee weken rusten. Hopelijk kan ik ook daar een podiumplaats halen.

podium

 

11:55 Gepost door celine in atletiek | Permalink | Commentaren (0) | Tags: celine, veldloop uitbergen, 18 01 09, hofman |  Facebook |

Indoor Gent - 26/12/08

Als tussendoortje een Indoorwedstrijd meegedaan in de Topsporthal in Gent.

Op mijn programma stonden het kogelstoren en de 60m.

Bij het kogelen smeet ik 7m09, wat een persoonlijk record is. Ook op de 60 m verbeterde ik mijn persoonlijk besttijd. Deze staat nu op 9"41.

Op het einde van het winterseizoen ga ik nog twee indoormeetings meedoen. Voorlopig krijgt het veldlopen nog voorrang.

indoor%20261208%20001%20(6)

Veldloop Oordegem - 04/01/09

Na een week vakantie in Frankrijk stond de veldloop van VS in Oordegem op het programma. Het was een drukke week geweest in Frankrijk. Veel gewandeld, een paar keer redelijk zwaar getraind en niet altijd vroeg gaan slapen. Ik kwam dus niet echt fris aan de start, maar was toch van plan er volop voor te gaan.

Het was heel koud en de ondergrond lag nog er bevroren en hobbelig bij toen wij moesten lopen. Trainster Viviane raadde ons aan om niet met spikes te lopen. Bij de start was ik redelijk goed weg, maar ik voelde toch dat mijn benen vermoeid waren. Na een paar honderd meter liep ik aan de kop samen met Jolien. Jolien loopt ook voor VS, maar traint in de kern van Wichelen.

Toen Jolien een eerste keer probeerde weg te lopen kon ik haar nog terughalen, de tweede keer lukte het ook nog, maar een derde keer was er teveel aan. Ik had te weinig kracht in mijn benen om nog te versnellen. Ook op het stuk bergop, waar ik normaal goed in ben, kon ik niet dichterbij komen.

Weer een tweede plaats dus. Al bij al was ik toch tevreden. Nu nog een weekje goed trainen en dan een weekje rustig aan, zodat ik uitgerust aan de start van de cross van Uitbergen kan komen.

 

IMG_5837_37

 

IMG_5838_38