25-12-08

Veldloop Aalter - 9/11/08

VELDLOOP_AALTER_

De eerste echte afspraak met het nieuwe veldloopseizoen was vandaag te Aalter.

Met de veldloop van Aalter heb ik een speciale band. Vier jaar geleden liep ik hier mijn eerste veldloop en de voorbije twee jaren kon ik hier telkens winnen.

Dat winnen dit jaar moeilijk zou zijn wist ik al op voorhand. Mijn doel voor dit winterseizoen is om te pieken naar het PK en BK die op het eind van het veldloopseizoen liggen. Een verkoudheid zorgde ervoor dat ik niet 100% voluit kon gaan. De tegenstand zou vooral uit Zeelse hoek komen. Met de zusjes Van Cauteren, Marthe Waegeman, Lize d'Heer en mijn ex clubgenote Lana vormen ze een sterk blok.

Ik vertrok, zoals gewoonlijk, vrij snel.  Tot de aanloopstrook naar het bos kon ik aan kop blijven maar dan werd ik door Lize voorbijgelopen. In het bos kon ik in tweede, derde positie blijven lopen. De laatste vijfhonderd meter moest ik wat vaart minderen en werd ik nog door enkele meisjes voorbijgegaan. Uiteindelijk werd ik vijfde.

Alhoewel ik dit jaar niet voor de derde keer op rij kon winnen in Aalter was ik toch tevreden met mijn vijfde plaats.Lachen

 

Hanne werd knap achtste.

Celine

21:28 Gepost door celine in atletiek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.